Dobrodošel Mac uporabnik
MacUporabnik.si

Je spletni portal namenjem vsem uporabnikom mac, ipod in iphone opreme in tistim, ki si želijo to postati.

Imate vprašanje?

Objavite ga v forumu in naši strokovnjaki ter ostali uporabniki Mac opreme vam bodo pomagali.

Še niste registrirani?
Zakaj se registrirati?

Z registracijo si določite svoje uporabniško ime in geslo, ki vam omogoča prijavo na spletno stran in forum. V forumu lahko postavljate vprašanja in sodelujete v pogovorih.

Prijava za uporabnike

Še niste registrirani? Registrirajte se

Objave o programih za vaš računalnik npr. iWork, iLife, FileMaker, Final Cut Pro, itd.

Safari

OdgovorNapisal/-a filipich » 06. mar 2010, 11:13

Pozdravljeni,

eto, sem spoznal da firefox še kar melje in bom pomoje začel surfat z safarijem, ki je občutno hitrejši...

zanima me, kako narediš da ko neko stran raztegneš čez cel zaslon, da ti tako tudi ostane po naslednjem zagonu? namreč meni ne... ?!

naslednje me zanima, če je opcija da bi pri bližnjicah ki jih imam v orodni vrstici bile tudi ikonce zraven teksta? tako kot pri firefox? prej vidiš kot pa samo text..

to je zaenkrat vse :)

hvala, lp

ojoj, vidim da je že odprta ena tema..oprostite
filipich

Re: Safari

OdgovorNapisal/-a Steve Jobs » 06. mar 2010, 11:46

Na temo Safarija največ najdeš tukajle, verjetno tudi kakšen dodatek, ki bo tebi povšeči in bo vsaj deloma rešil tvoje težave :)

http://pimpmysafari.com/
Uporabniški avatar
Steve Jobs

OdgovorNapisal/-a MacBlaz » 06. mar 2010, 15:09

sam uporabljam google chrome in mu prav nič ne manjka
MacBlaz

OdgovorNapisal/-a ziga.urbajs » 06. mar 2010, 15:48

Hm, jaz se safarija res ne morem odvaditit :)
In chrome vseeno ni tako hiter kot safari. Drugač imam pa še Internet Explorer, chrome, firefox in nimam opere, ki sem jo drugač uporabljal na windowsih.

Sent from my iPod touch using Tapatalk
Slika
lp, cmd
Uporabniški avatar
ziga.urbajs

OdgovorNapisal/-a mmatej » 06. mar 2010, 18:15

Mene pa zanima, katere plugine (s strani pimpmysafari.com) vi uporabljate? Ker sem malo gledal, pa jih je preveč... :) in nisem ravno pripravljen plačevati za plugine :)
mmatej

OdgovorNapisal/-a frin » 10. mar 2010, 00:27

mmatej je napisal/-a:Mene pa zanima, katere plugine (s strani pimpmysafari.com) vi uporabljate? Ker sem malo gledal, pa jih je preveč... :) in nisem ravno pripravljen plačevati za plugine :)

Jaz uporabljam Safari AdBlock ter ClickToFlash. AdBlock žal dela samo v 32-bitnem načinu Safarija in ga ne boš mogel nastavit v 64-bitnem. Da ga poganjaš v 32-bitnem, odpreš Applications mapo, desni klik na Safari.app, Get Info, "Open in 32-bit mode". Večjih razlik ne boš opazil. Razen to da ni reklam :lol:

Aja pa CoolIris odsvetujem (meni ni delal).
frin

Vrni se na Programi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost