Lep pozdrav vsem skupaj.
Že vrsto let se ukvarjam s potopisnimi predavanji in do sedaj še nisem našel pametnega nasveta, kateri program naj pri tem uporabim. Potrebujem namreč program, ki bi mi omogočal sledeče: na začetku prezentacije bi spustil nekaj fotografij ob točno določenem komadu (cca. 40 fotografij ob določeni glasbi-v tem primeru ne bi nič govoril in bi se samo glasba slišala, fotografije bi se na primer menjale na 6 sekund). Takoj, ko bo na vrsti 41 fotografija, se cikel na 6 sekund prestavi v ročni pomik fotografij, kar pomeni, da od sedaj naprej jaz ročno določam čas, koliko dolgo bo fotografija vidna, hkrati se pa v ozadju slisi glasba, kod podlaga. Ne preglasno, ker bom tu ob fotografijah govoril. Ko pridem npr. do 80 fotografije, se podlaga, ki je bila prej potihem, spremeni v drugo glasbo in glasnost se avtomatično poveča in presledki med fotografijami bodo spet 6 sekund. In nato se vse skupaj nekajkrat ponovi, v smislu, da po 20-ih fotografijah ponovno začnem govorit in glasba zopet postane tisja. Poznam nekaj programov, ki omogočajo, da v prezentacijo vstavim glasbo, kaj pa program, ki mi bo omogočal, da bo prvih 40 fotografij en komad, nato bo od 40. do 80. fotografije več komadov (včasih bom več povedal, včasih manj), pri 80. fotografiji bo pa spet čisto nov komad in tako dalje.
Ne vem ali me sploh razumete kaj sem napisal, ampak vseeno, bom spremljal debato in še naknadno kaj obrazložil. Pozna kdo morda kakšen zgoraj opisan program, ki bi mi to omogočal?
Hvala vam že vnaprej, Matej