Dobrodošel Mac uporabnik
MacUporabnik.si

Je spletni portal namenjem vsem uporabnikom mac, ipod in iphone opreme in tistim, ki si želijo to postati.

Imate vprašanje?

Objavite ga v forumu in naši strokovnjaki ter ostali uporabniki Mac opreme vam bodo pomagali.

Še niste registrirani?
Zakaj se registrirati?

Z registracijo si določite svoje uporabniško ime in geslo, ki vam omogoča prijavo na spletno stran in forum. V forumu lahko postavljate vprašanja in sodelujete v pogovorih.

Prijava za uporabnike

Še niste registrirani? Registrirajte se

Sem sodijo vse objave o govoricah in napovedih glede računalnikov Macintosh in drugih naprav proizvajalca Apple ter programske opreme.

Re: Apple Tablični računalnik

OdgovorNapisal/-a robbe » 27. jan 2010, 22:14

iPad it is :)
No ja, všečno ni kaj, koliko bo pa vsakodnevno uporabno je pa druga. So pa tudi malo presenetili s ceno, pričakoval sem da bo dražji.
robbe

OdgovorNapisal/-a mat13 » 28. jan 2010, 00:15

robbe je napisal/-a:iPad it is :)
No ja, všečno ni kaj, koliko bo pa vsakodnevno uporabno je pa druga. So pa tudi malo presenetili s ceno, pričakoval sem da bo dražji.

Morda bom prodal iPod toucha in kupil iPad, ker ima več funkcij kot iPod in večji zaslon pa tudi iWork bo super na iPadu... a morda kdo ve, kako bo možno iPada priključiti na projektor, kot je bilo omenjeno na predstavitvi? :D

Omenjeno je bilo tudi da gre v iPada le nekakšna mikro SIM kartica? Se tako morda imenuje običajna SIM kartica ali je to kakšna posebna vrsta?
Uporabniški avatar
mat13

OdgovorNapisal/-a Jest » 28. jan 2010, 10:26

Pomoje so se "zaostali" americani malo narobe izrazili :) ... Verjetno imajo se vedno v mislih, da je navadna GSM SIM kartica tista, ki je v velikosti kreditne kartice :) ... microSIM pa je ta, ki jo ponzamo ze vrsto let :) ...

Tisti malo starejsi se verjetno se spomnijo mobilnikov, v katere smo vstavljali take tavelike kartice ... Motorola StarTac je bil en tak mobilnik... pa se mi zdi, da Philips Diga tudi :)
Lp
Thomas
Slika
Uporabniški avatar
Jest

Kraj: Medvode / Slovenia

OdgovorNapisal/-a Steve Jobs » 01. feb 2010, 23:51

Pomoje nadaljujemo tukajle:
http://macuporabnik.si/forum/index.php? ... =viewforum

Pač ni več le govorica ;)
Uporabniški avatar